Manusi tricotate manual – modele inedite pentru cei mici si cei mari

Iti propunem o colectie inedita de manusi tricotate manual pentru ca tu sa fii pregatit pentru iarna ce urmeaza. Modelele noastre de manusi tricotate sunt confectionate manual, din fire de calitate si rezistente.

Iti punem la dispozitie posibilitatea de a te bucura de haine tricotate, atat de apreciate si din ce in ce mai prezente in moda acestui sezon.

Suntem la dispozitia ta, indiferent de modelele de manusi tricotate dorite : manusi elegante, manusi scurte si lungi, manusi groase, manusi tricotate, etc.

Pe cei mici ii asteptam cu modele vesele de manusi tricotate, realizate intr-o combinatie inedita de culori vesele si calde.

Este suficient sa ne trimiti modelele de manusi tricotate dorite si noi ti le confectionam in cel mai scurt timp posibil, respectand in totalitate dorintele tale.

Fii propriul tau designer si alege-ti singur (a) modelul dorit. Iti oferim aceasta posibilitate pentru ca tu stii cel mai bine ce-ti place si pentru ca, la sfarsit, sa fii pe deplin multumit (a).

Consulta si oferta noastra de manusi tricotate si spune-ne daca ai gasit un model pe gustul tau. Noi il vom realiza in functie de dimnesiunile tale !