Bolerouri tricotate manual

Te asteptam cu cele mai originale modele de bolerouri tricotate, ce pot fi purtate oricand si la orice ocazie. Bolerourile, in general, exprima eleganta si pot fi purtate atat la pantaloni, colanti si blugi, cat si la fuste, in functie de model.

Bolerourile tricotate aduc un plus de originalitate bolerourilor clasice, fiind din ce in ce mai prezente in tinutele create de casele de moda.

Noi suntem la curent cu tendintele actuale, motiv pentru care iti oferim modelele de bolerouri tricotate in pas cu moda, adaptate stilului tau vestimentar si gusturilor tale.

Este suficient sa ne arati modelul de bolero dorit si noi ti-l vom confectiona in cel mai scurt timp posibil. Realizam bolerouri tricotate la comanda, dar te invitam sa consulti si colectia noastra de bolerouri tricotate, disponibila pe marimi si in combinatii variate de culori.

Fii propriul tau designer si alege-ti singur (a) modelul de bolero dorit. Iti oferim aceasta posibilitate pentru ca tu stii cel mai bine ce-ti place si pentru ca, la sfarsit, sa fii pe deplin multumit (a).

Consulta si modelele noastre de bolerouri tricotate si spune-ne daca ai gasit un model pe gustul tau. Noi il vom realiza in functie de dimnesiunile tale !

Modele noastre de bolerouri tricotate / crosetate :

Bolero crosetat

Bolero crosetat

Pret : 150 RON

Marime universala

Model disponibil si la comanda

One response »

  1. Pingback: Ce se poarta in materie de haine ? « Haine tricotate

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s